Πτηνά

Αποδράστε στη φύση παρέα με τα ζώα!


Η φάρμα Πολυζωγόπουλου βρίσκεται στο Σιμόπουλο Ηλείας σε μία έκταση 10 στρεμμάτων, όπου φιλοξενούνται ζώα της Ελληνικής πανίδας, αλλά και διάφορα εξωτικά ζώα, σε ειδικά διαμορφωμένους επισκέψιμους χώρους.

Ο χώρος είναι ασφαλής και πλήρως περιφραγμένος, όπου οι επισκέπτες έχουν άμεση οπτική επαφή με τα ζώα που φιλοξενούνται. Στη φάρμα Πολυζωγόπουλου μπορείτε να δείτε από κοντά ζώα της ελληνικής, αλλά και ξένης πανίδας, όπως: ελάφια, αγριοπρόβατα, αγριοκάτσικα ελληνικά, πρόβατα Καμερούν, ινδικά χοιρίδια, αγριοκούνελα Λήμνου, άλογα, λάμα, στρουθοκάμηλοι, πέρδικες και διάφορα πουλερικά, όπως χήνες, πάπιες, κ.ά.

Η φάρμα είναι ένας επισκέψιμος χώρος, με ελεύθερη είσοδο, για συλλόγους, ΚΑΠΗ και αποτελεί έναν από τους πλέον ιδανικούς και ασφαλείς πολυχώρους για σχολικές εκδρομές πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

Γνωρίστε από κοντά ζώα της ελληνικής και ξένης πανίδας.

Ο χώροι της φάρμας μας είναι ειδικά διαμορφωμένοι για να προγραμματίσετε μια ασφαλή επίσκεψη και να ανακαλύψετε νέες εμπειρίες στη φύση, παρέα με τα ζώα που φιλοξενούνται στο πάρκο.

Σχολικές Εκδρομές